In 2015 ben ik hard aan de slag geweest om speciaal voor de doelgroep jongeren hersteltrainingen te ontwikkelen. Tijdens mijn eigen herstel heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd om mijn persoonlijke verhaal en ervaringen een plekje te kunnen geven en mezelf te kunnen ontwikkelen. De herkenning en erkenning met groepsgenoten was in die tijd groot, maar toch miste ik iets. Op dat moment waren er nog maar weinig jongeren die van deze trainingen op de hoogte waren. Ik miste de gezamenlijke deler, in dingen waar ik in mijn leven tegen aanliep, die te maken hadden met mijn levensfase.

Inmiddels werk ik als ervaringsdeskundige bij het centrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie van de GGzE. Hier hebben we met een aantal ervaringsdeskundige een Jongerenpunt opgezet. Vanuit het Jongerenpunt bieden we sinds november 2015 Nederlands eerste hersteltrainingen aan voor jongeren in de leeftijd van 12-24 jaar. De eerste ervaringen zijn erg positief en steeds meer externe organisaties tonen interesse o.a. middelbare scholen, wijkteams, zelfhulporganisaties, Jeugdzorg, Changes enz.

Bent u ook benieuwd naar meer informatie? Ik vertel u er graag meer over.
Voor de nieuwsgierige onder ons. Via onderstaande links kunt u de flyers van de trainingen inzien.

Flyer Project Life

Flyer Sur5alplan