Graag deel ik een greep uit mijn vakantiefoto’s van mijn reis door Costa Rica. Naast dat ik natuurlijk mijn uiterste best doe om te genieten van de mooie omgeving en ervaringen die ik tijdens mijn reizen opdoe, heeft reizen voor mij vaak ook een ander doel. Vaak probeer ik tijdens mijn reizen weer even orde op zaken te stellen, doe ik een poging om slechte gewoontes te doorbreken, weer tot mezelf te komen, mezelf uit te dagen, tijd te nemen om indrukken uit mijn omgeving en de mensen om mij heen tot me door te laten dringen etc. Echt vakantie kan ik dit niet altijd noemen; het is vooral hard werken ;) Maar wat ik er uiteindelijk voor terug krijg is onbetaalbaar! Ik ben weer een ervaring rijker, en dat pakt niemand mij meer af.

My road to recovery in pictures
Herstel is een weg van pieken en dalen…

IMG_20171017_171309

Veelal een lange weg, die soms zelf oneindig lijkt…

CR 65

Gelukkig kan ik tussentijds ook nog genieten van de mooie uitzichten die ik tegenkom…

Costa Rica 2017

Dit maakt een zware klim niet minder uitdagend, maar wel de moeite waard…

IMG_2971

En al glijd ik soms weer naar beneden…

IMG_2972

Ik geef niet op, ik ga door…

IMG_3144

Ik help mezelf weer omhoog…

IMG_20171022_162906

Ik overstijg mezelf…

IMG_3137

Ik kijk terug en voel me sterk…

IMG_3357

En ook al weet ik niet waar mijn weg naar toe leid…Ik geloof dat het goed komt.

IMG_3347

Manana, manana.