Ik zie je. Moedig strijd je om je hoofd boven water te houden. Een oneerlijk gevecht met een kracht die groter is dan jezelf. Langzaam verdrink je in de diepe pijn van eindeloos lijden en eenzame duisternis. Stiekem wil je niets liever dan jezelf kopje onder laten gaan. Niets of niemand meer, weg van alles, verlangend naar rust, stilte en verlichting. Ik zie je. Je wilt niet meer…
leven.

Maar, zie jij mij? Een kwetsbaar spoor van leven. Jouw drijvende kracht, die voorkomt dat je wordt overspoeld. Waar leven is, is hoop. Hoop zit in jou en in mij, in onze verbinding en in mogen zijn. Ik wil niet enkel vertrouwen op jouw volhardendheid, maar er ook voor je zijn in tijden van omstredenheid. Laat me je niet (uit het oog) verliezen…#ikzieje #1kz1ej3 #113zelfmoordpreventie #bondgenoot #groeirijkklaver #herstel