Yes!!! De hersteltraining Project Life is gisteren genomineerd voor de JAK Award. De JAK Award is een wedstrijd die in het leven is geroepen om mooie mensgerichte projecten van de GGzE in het zonnetje te zetten.

 Juryrapport
De jury is positief over dit project. Dit is helemaal gericht op het vergroten van het herstellend vermogen van de jeugd en dat vindt de jury erg belangrijk. De onderlinge erkenning en herkenning maakt dat jongeren zich minder ‘gek’ of alleen voelen en dat is heel belangrijk. Het is breed toepasbaar en kan structureel invloed hebben. Het is mooi vormgegeven, fris en van deze tijd. Het is een laagdrempelig en heel goed toepasbaar.

 

Binnenkort volgt er een kort filmpje waarin het project wordt gepresenteerd. In december kan er de hele maand gestemd worden! Het project met de meeste stemmen is de winnaar van de publieksprijs. De jury kiest een winnaar voor de juryprijs.