Na een moeilijke periode in mijn leven wilde ik op mijn 19de op mijn manier iets terugdoen. Ik heb in deze levensfase erg veel steun mogen ervaren van een liefdevolle omgeving. Veelal werd ik verwend met kleine symbolische gebaren waaruit liefde, kracht en vertrouwen sprak, waardoor ik wist dat er mensen langs mij stonden, zodat ik niet alleen hoefde te strijden. Dit heeft mij er mede doorheen weten te slepen. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel het met je kan doen om zo’n gebaar te mogen ontvangen. Liefde, vriendschap, kracht en vertrouwen schenken of ontvangen is ‘s werelds mooiste gift. Het kan iemand net het duwtje geven om uit dat diepe dal te klimmen, iemand minder onzeker of gewaardeerd te laten voelen. Het heeft hoe dan ook een positieve invloed op mensen. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het ontvangen van een speciale gift, maar ook dat je als gever op deze manier iets moois voor iemand anders mag betekenen. Vandaar wil ik iedereen de kans geven om voor een klein bedragje iets moois te kunnen bestellen, voor iemand waardevols of speciaals in jou omgeving.
Kijk rustig even rond in mijn assortiment met unieke gifts en sieraden.

Life is a gifts, that’s why they call it a present

Bekijk mijn website:

SpecialGifts4U